Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν

Χάλοουϊν Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Χάλοουϊν

62 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της Χάλοουϊν να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç Χάλοουϊν που έχει κατεβάσει 145.285 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Απόκριες κόμμα που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου, είναι η γιορτή της Εύας Όλα Hallow (Παραμονή των Αγίων Πάντων) και το βράδυ οι νεκροί αυξάνονται από τους τάφους τους και να κατέβουν στους δρόμους για να τρομάξει τους ανθρώπους. Ηνωμένες Πολιτείες, τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου. Είναι μια φορεσιά κόμμα, παιχνίδια, παιχνίδια, καραμέλες, καραμέλα, κλπ.. Η παράδοση είναι κόλπο ή θεραπεία (κόλπο ή θεραπεία) που πρόκειται μέσα από τις πόρτες των σπιτιών ζητώντας γλυκά, τα παιδιά είναι μεταμφιεσμένοι και να απειλήσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού για να ρίξει τα αυγά, αν δεν τους δίνουν καραμέλες. Συμβαλλόμενα μέρη λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό και σε καταστήματα και δημόσιους χώρους. κόμμα του τρόμου.

Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν

Screensavers Χάλοουϊν

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ Χάλοουϊν

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Απόκριες γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, έχει τις ρίζες της στην αγγλο κόσμο, τη Λατινική κόσμο η ημέρα αυτή είναι πριν από την Αγίων Πάντων ή την Ημέρα των Νεκρών, που γιορτάζεται σε πολλές χώρες με διαφορετικούς τρόπους. Screensaver Απόκριες κολοκύθες, τα οποία είναι η πιο κοινή διακόσμηση αυτή την εορταστική περίοδο. Οι κολοκύθες είναι σκαλισμένα να μοιάζουν με πρόσωπα της τρομοκρατίας, με τις μορφές των τεράτων, γκροτέσκο πρόσωπα με ένα μεγάλο στόμα και τα δόντια, μέσα θέσει ένα κερί ή ένα φως για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη επίδραση. Μάγισσες, ζόμπι, βαμπίρ, μούμιες, οι νεκροί, μάγους, φαντάσματα είναι η πιο κοινή φορεσιά αυτή τη φορά. Τα σπίτια διακοσμημένα με φαντάσματα κολοκύθες,, επιτύμβιες στήλες, ιστούς αράχνης, αράχνες και τις νυχτερίδες να τρομάξει τους επισκέπτες. Αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σήμερα γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο και έχει υιοθετηθεί από όλες σχεδόν τις χώρες. Ο πρωταγωνιστής αυτού του κόμματος είναι γρύλος-o-φανάρι, το οποίο είναι το όνομα του ένα σκαλιστό σχήμα κεφάλι κολοκύθας.