Προφύλαξη οθόνης χιούμορ και αστεία

χιούμορ και αστεία Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης χιούμορ και αστεία

32 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της χιούμορ και αστεία να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç χιούμορ και αστεία που έχει κατεβάσει 107.175 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Ανέκδοτα screensavers. Θέλετε να γελάσετε; Έχετε μια αίσθηση του χιούμορ; Εάν είστε κάποιος που κοιτάζει τη ζωή με χαμόγελο έχει για μια συλλογή από αστεία προφύλαξη οθόνης θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο αισιόδοξη οθόνη και θα είστε ευτυχείς κάθε φορά που το βλέπω. Κινούμενες εικόνες διασκεδαστικό και πρωτότυπο για να έχουν πιο εξατομικευμένη υπολογιστή σας με ένα άγγιγμα του χιούμορ. Screensavers αστείο, με τα αστεία για τα ανταλλακτικά για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της οθόνης κάποιον. διασκέδαση αστεία screensaver και αστείες εικόνες με σουρεαλιστικά στοιχεία.

Προφύλαξη οθόνης χιούμορ και αστεία

Screensavers χιούμορ και αστεία

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ χιούμορ και αστεία

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Σε όλα αυτά που προσφέρουμε και μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο, σας προσφέρουμε μια συλλογή ότι αυτό που θέλετε είναι το χαμόγελό σας, αστείες εικόνες που κινείται στην οθόνη σας. Πράγματα που δεν περιμένετε να κάνει την οθόνη σας να είναι ένα διασκεδαστικό χώρο με μια αίσθηση του χιούμορ. Αν σας αρέσει η διασκέδαση, αστεία και ανέκδοτα, αυτά είναι τα αρχεία που αυτό που θα ήθελα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε. 3D κινούμενα σχέδια για να σας εγγυηθεί μια αστεία εικόνα όταν βλέπετε την οθόνη σας στη δουλειά ή στο σπίτι. Έχουμε απομακρυνθεί από τις κλασικές εικόνες προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο με ένα άγγιγμα αστείο. Η απρόσμενη και πρωτότυπο. Από τα χιλιάδες αρχεία που προσφέρουμε, εδώ έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά και επιλέγονται αυτές τις διαφορετικές σκηνές, οι οποίες είναι ωραίο, αλλά θέλει να λάβει μια άλλη προσέγγιση, λιγότερο σοβαρές, λιγότερο νηφάλιος. Ανέκδοτα μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή κάποιου άλλου για να εξαπατήσει, όπως τα αστεία για την οθόνη ή στην οθόνη, πιστεύοντας ότι έχει σπάσει ή κουνώντας ολόκληρο σφάλματα τρέχει γύρω από την οθόνη και άλλα αβλαβή πράγματα, αλλά μπορείτε να γελάσετε μια καλή στιγμή σε βάρος κάποιου.