Προφύλαξη οθόνης Ημέρα των Ευχαριστιών

Ημέρα των Ευχαριστιών Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Ημέρα των Ευχαριστιών

12 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της Ημέρα των Ευχαριστιών να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç Ημέρα των Ευχαριστιών που έχει κατεβάσει 21.823 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Ημέρα των Ευχαριστιών. προφύλαξη οθόνης που διατίθενται για τη γιορτή των Ευχαριστιών. κόμμα σαν ευχαριστία; Έχετε ποτέ πραγματοποιήθηκε; το οποίο είναι ένα παραδοσιακό φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι εμπνευσμένο από το κόμμα των προσκυνητών, με βάση τους ιδρυτές της χώρας, η οποία ήρθε και πήγε πεινασμένοι και χρειάζονται λόγω της αποτυχίας του κλίματος και των καλλιεργειών. Γιορτή του θερισμού, διότι είναι η πρώτη τροφή που συλλέγονται με τη βοήθεια των Ινδών να φτάσουν στη χώρα. γιορτή των πατέρων προσκυνητών και πατέρες του έθνους. γιορτή των εποίκων από την ηπειρωτική χώρα, ως ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά. ημέρα των ευχαριστιών δείπνο. παρέλαση Ημέρα των Ευχαριστιών, η οποία, όπως γιορτάζεται σε όλη τη χώρα και τα πυροτεχνήματα που έχουν ξεκινήσει σε όλες τις ουρανούς το βράδυ. Είναι η πιο σημαντική γιορτή στις ΗΠΑ είναι να είναι το ένα πιο οικείο χαρακτήρα.

Προφύλαξη οθόνης Ημέρα των Ευχαριστιών

Screensavers Ημέρα των Ευχαριστιών

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ Ημέρα των Ευχαριστιών

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Ημέρα των Ευχαριστιών ως το πιο σημαντικό διακοπών για τους Αμερικανούς, γι \'αυτό είναι, όταν οι οικογένειες συγκεντρώνονται και οι φίλοι και οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν. Σε άλλες χώρες, αυτές οι διακοπές γιορτάζεται σχετίζονται με την άφιξη των πρώτων εποίκων, ή Προσκυνητές ίδρυση της χώρας, άρχισα να χτίσει έφτασαν από την Αγγλία. Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτή στον υπολογιστή σας με αυτό το αρχείο, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την προστασία του υπολογιστή σας ή να έχετε διακοσμημένα με τις προτιμήσεις σας. Η λεγόμενη Μαύρη Παρασκευή είναι η ημέρα μετά από αυτή τη γιορτή, γιατί αυτή είναι η πιο πολυάσχολη μέρα αγορών όλων των σούπερ μάρκετ που φέρνουν να πωλούν πολύ φθηνότερα προϊόντα. Γιορτάστε τον υπολογιστή σας μια οικογενειακή συγκέντρωση, ένα γεύμα με φίλους, να απολαύσετε τη γαλοπούλα, προσκυνητές, από την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών, την πτώση ή οποιοδήποτε άλλο από τα πολλά πράγματα που σημαίνουν τη σημαντική αυτή ημερομηνία.