Προφύλαξη οθόνης καταρράχτες

καταρράχτες Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης καταρράχτες

18 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της καταρράχτες να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç καταρράχτες που έχει κατεβάσει 190.207 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Καταρράκτες είναι γεωλογικούς σχηματισμούς που προκύπτουν από την τρέχουσα ροή του νερού από ένα ποτάμι που έχει να σώσει μια σταγόνα, σαν ένα βουνό, ένα φαράγγι, ένα βράχο, κλπ.. Νερό πέφτει σε μεγάλες ποσότητες και είναι ένα φυσικό φαινόμενο που έχει πολλή ομορφιά, ο καθένας θέλει τις εικόνες αυτών των καταρρακτών. χείμαρος είναι εκείνοι που δεν έχουν συνήθη τρόπο και αυτή τη μορφή κατά τη διάρκεια των βροχών. Φυσικό σταγόνες νερού για να τεθεί στην οθόνη σας όταν δεν εργάζεστε, για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας ενώ έχοντας μια ωραία σκηνή από ένα τοπίο της φύσης. Οι καταρράκτες είναι φυσικά σκηνές όπου μεγάλες ποσότητες νερού πέφτουν για να σώσει μια σταγόνα, μπορεί να συμβεί σε λίμνες, ποτάμια, θάλασσες, ρέματα, κλπ.. Η σκηνή της πτώσης της μια μεγάλη μάζα του νερού είναι ένα μοναδικό φυσικό τοπίο και είναι μέρη όπου οι τουρίστες πηγαίνουν να δουν τους εκατομμύρια. Μια τυπική επίσκεψη στους τόπους όπου αυτά συμβαίνουν, και υπάρχουν μερικά που είναι θαύματα της φύσης και να προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες.

Προφύλαξη οθόνης καταρράχτες

Screensavers καταρράχτες

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ καταρράχτες

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Τοπία με καταρράκτη για να διακοσμήσετε την οθόνη σας με σκηνές της φύσης, όπως τα δάση και ποτάμια, όπου μπορείτε να δείτε τις εικόνες καρτ ποστάλ. Μερικά είναι παγκοσμίως γνωστή Καταρράκτες του Νιαγάρα, Καταρράκτες Ιγκουασού, Καταρράκτες Βικτωρίας, Gocta, Angel Falls, Yosemite, Tugela Falls, οι τρεις αδελφές, Vinnufossen, Baläifossen, κλπ.. Φανταστείτε την οθόνη σας με ένα φυσικό καταρράκτη όπου το νερό ρέει πάνω από το έδαφος. Εικόνες από τοπία της φύσης με το νερό, όπως ο πρωταγωνιστής. Σίγουρα στη ζωή σας έχετε πάει να επισκεφθείτε κάποια και θέλετε να έχετε αυτή τη μνήμη στον υπολογιστή σας κινουμένων σχεδίων, που διακινούνται σε ολόκληρη την οθόνη για να το πάρει για να βρείτε κάθε φορά που θα επιστρέψετε στον υπολογιστή σας. Μην διστάσετε να το εγκαταστήσετε, επειδή λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και είναι ελεύθερος να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε. Αν είστε λάτρης της φύσης, τα φυσικά τοπία, τα ποτάμια, τις λίμνες, τη θάλασσα και όλη την ομορφιά του κόσμου που πρόκειται να αρέσουν αυτά.